Web Analytics

Casa de Pensii Argeș. 63 de bilete la băi, cu plecare în perioada 21-24 aprilie

de | 31.03.2023 13:33 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Casa de Pensii Argeș anunță într-un comunicat de presă semnat de Aida Ionela Enache, director executiv al acestei instituții, că i-au fost repartizate, pentru seria 4 din acest an, cu date de plecare în perioada 21-24 aprilie, 63 de bilete de tratament balnear în stațiunile 1 Mai, Amara, Bala, Buziaș, Covasna, Olănești, Moneasa și Pucioasa.

Citește și: A rămas fără 13.500 euro după o conversație la telefon. Atenție la noua escrocherie!

Repartiția poate fi consultată și pe site-ul institutiei, www.cjparges.ro.

Eliberarea biletelor se face în perioada 3-12 aprilie, conform planificării anunțate telefonic fiecărui beneficiar.

Au rămas 17 bilete pentru care nu au fost solicitări în stațiunile: 1 Mai – patru, Amara – unul, Bala – patru, Buziaș – două și Pucioasa – șase.

Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției  de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția” – se mai arată în comunicatul de presă al Casei de Pensii Argeș.

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta trebuie să aibă la el cuponul lunii martie 2023 (original sau copie) și xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *