Web Analytics

Casa de Asigurări de Sănătate Argeș – mesaj de interes pentru populație

de | 1.06.2020 10:12 | Actualitate

În scopul limitării răspândirii infecţiei cu noul coronavirus în rândul populaţiei, până în data de 30 septembrie 2020, cele mai potrivitemijloace de comunicare cu Casa de Asigurări de Sănătate Arges, stabilite printr-un nou act legislativ, sunt cele electronice. Astfel, pentru transmiterea oricărui tip de solicitare, care intră în aria de competenţă a instituţiei, se pot utiliza adresele de email menţionate pe site-ul www.casag.ro, activitate on-line (secrgen@casag.roasigurati@casag.romf@casag.rocard.eu@casag.roconcediimedicale@casag.ro, relpubl@casag.ro), dar şi cea poştală. De asemenea, documentele eliberate de către Casa de Asigurări de Sănătate Arges, necesare asiguraţilor sau altor solicitanţi, se pot transmite tot prin mijloace electronice, dar şi poştale, prevenind, astfel, răspândirea infecţiei cu noul virus.

Persoanele care, totuşi, vor să se deplaseze la sediul instituţiei din bulevardul Ion C. Brătianu, nr. 62, Piteşti, în vederea depunerii documentelor necesare obţinerii unor drepturi, vor trebui să respecte regulile impuse la nivelul instituţiei pentru siguranţa acestora.

Măsurile instituite sunt necesare, în principal, până la finalul lunii septembrie 2020, termenele putând fi prelungite sau nu, în funcţie de evoluţia situaţiei epidemiologice determinate de SARS-CoV-2.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii