Web Analytics
scris vineri, 10.05.2024

Cartierul Trivale blocat din cauza Raliului Argeșului

Organizare lamentabilă la această ediție a Raliului Argeșului. Locuitorii cartierului piteștean Trivale și ai zonelor rezidențiale adiacente au întârziat astăzi mai bine de o oră la serviciu sau la școală ori pe unde ii mai mânau treburile personale.

Cartierul Trivale blocat din cauza Raliului Argeșului

Din cauza blocării Străzii Stadionului, autoturisme și autobuze au rămas blocate în trafic spre supărarea oamenilor care nu înțelegeau de ce raliul nu a fost organizat in weekend.

Citește și 66 de echipaje se întrec la Raliul Argeșului. Cele mai rapide echipaje din România și alte 4 țări vor fi prezente pentru fanii argeșeni

În seara zilei de joi, 9 mai, la Pitești a fost dat startul festiv al Raliului Argeșului, competiție susținută de ACS DTO Rally Team, alături de parteneri – Consiliul Județean Argeș și Primăria Pitești – precum și de Federația Română de Automobilism Sportiv.

Vă reamintim că pentru ediția din acest an, organizatorul ACS DTO Rally Team a pregătit nouă probe speciale. 66 de echipaje din țară și din străinătate se vor așeza la start. Două zile de concurs cu un total de peste 430 de kilometri, cu probe speciale pe Transfăgărășan, lângă Câmpulung și în Pitești. 

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *