Web Analytics

Carmen Iohannis a purtat o geantă de 1.300 de euro la deschiderea noului an școlar de la Sibiu

de | 14.09.2021 09:20 | Actualitate, Politica si Administratie

În timp ce Klaus Iohannis a marcat startul noului an în comuna Valea Doftanei, soția președintelui s-a aflat la Sibiu, unde a bifat o nouă apariție care a șocat opinia publică chiar în prima și de școală.
Prima doamnă a României, Carmen Iohannis, a avut o apariție specială la debutul anului școlar. Aceasta a participat la festivitatea de deschidere, în Sibiu, în calitate de profesor.

CITEȘTE ȘI: Șeful Jandarmeriei Argeș, schimbat din funcție. I s-a retras avizul ORNISS

Carmen Iohannis a fost alături de elevii Colegiului „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, unde predă limba engleză, în prima zi de școală. Soția președintelui a transmis un mesaj tinerilor, însă a surprins, din nou, cu ținuta aleasă pentru întoarcerea la catedră. Ceea ce a atras atenția a fost faptul că soția Șefului statului a asortat la rochia cu imprimeuri florale o pereche de sandale negre simple, dar și un accesoriu în valoare de 1.300 de euro. Geanta purtată de Carmen Iohannis a fost una produsă de celebrul brand Burberry. Această geantă ajunge la un cost de aproximativ 1.316 euro, potrivit specialiștilor în domeniu.

CITEȘTE ȘI: Foștii nomenclaturiști din perioada comunistă, excluși de la beneficiile unei importante legi votate în Camera Deputaților

 

 

Sursa foto: playtech.ro

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii