Web Analytics

Cardiologul Elvis Boţu, revoltat după crimele de la Caracal: „Mi-e ruşine că sunt român”

de | 28.07.2019 14:26 | Actualitate

Elvis Boţu, unul dintre cei mai apreciaţi medici cardiologi din Argeş, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj tulburător după crimele de la Caracal ce au îngrozit România. Iată ce a scris Elvis Boţu:

“Este revoltător, subuman ce se întâmplă în țară asta! Mi-e greață, mi-e silă! Mi-e teamă! Da a ajuns să îmi fie teamă. A devenit treptat țară mizerabilă în care supraviețuiește doar violență, mârlănia, mitocănia și prostia dusă la extrem. Mi-e rușine că sunt român, mi-e rușine că singura reacție de care mai suntem în stare este să comentăm placid pe site-urile de socializare. Iartă-ne Alexandra pentru vina pe care o purtăm cu toții!”.

Elvis Boţu lucrează ca medic cardiolog la Spitalul Judeţean Argeş din iulie 2014, la Laboratorul de Angiografie din cadrul Secţiei de Cardiologie.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Respect pentru Dl. Dr. ELVIS BOTU, se vede clar că acest om are suflet, este plin de sentimente, asa cum se vede si in citatul JURNALULUI DE ARGES ,, unul dintre cei mai apreciați”, eu unul chiar il apreciez si consider că are dreptul să-și exprime o părere, având in vedere câte vieti ii trec prin mainile sale.
    Mi-am exprimat părerea, dar, nu doresc si rog cu sinceritate cititorii sa nu facem un chat din rubrica de comentarii al articolului sus-pus.
    Multumesc anticipat, RESPECT D-lui Doctor!!!