Web Analytics

Caravana Coca-Cola ajunge la Pitești! 

de | 4.12.2022 14:51 | Actualitate, Home

Coca-Cola aduce spiritul Crăciunului în orașele din România odată cu revenirea celebrelor sale caravane de Crăciun Coca-Cola. Timp de aproape trei decenii, de când au luminat pentru prima dată micul ecran într-o reclamă TV la mijlocul anilor 1990, caravanele au fost un semnal al începerii sezonului festiv.

În România, Caravana Coca-Cola va ajunge în București, Sibiu, Timișoara, Craiova, Oradea, Cluj Napoca, Constanța, Suceava, Iași, Galați, Târgu Jiu şi Pitești, unde îi va aștepta pe toți cei care vor să se bucure de atmosfera de Crăciun într-o atmosfera festivă, plină de surprize. De la festivalul Caravanei nu vor lipsi:

– Experiențe senzoriale: disponibile pentru toți cei curioși să descopere magia Crăciunului într-o activare mulți senzorială inedită.

– Fotografii în decor de poveste: fotografii care se pot transformă în cărţi poştale personalizate pentru familie sau prieteni.

Citește și 30 de ani de când a fost trimis primul SMS. Mesajul text conținea urarea “Crăciun fericit!”

– O întâlnire cu Moş Crăciun: că de fiecare dată Moş Crăciun îi aşteaptă pe cei prezenţi să povestească şi să îşi facă poze împreună într-un decor magic.

– Colinde: toți cei prezenți pot ascultă sau chiar cânta împreuna colinde și alte cântece de sezon, având la dispoziție versuri din care se pot inspiră.

“Caravana de Crăciun Coca-Cola a devenit o tradiţie îndrăgită care aduce familiile şi comunităţile locale împreună pentru a se bucură de magia Crăciunului. Anul acesta, mai mult că oricând, sărbătorim spiritul şi tradiţia Crăciunului şi faptul că, indiferent de obstacole, acesta îşi găseşte mereu calea de a ne aduce mai aproape, alături de familie, de prieteni și de alți membri ai comunității, bucurându-ne împreuna de aceste momentele de sărbătoare”, a declarat Iuliana Nedelcu, Marketing Director Coca-Cola România.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *