Cantonamente: FC Argeş – în Antalya, CS Mioveni – la Izvorani

de | 9.01.2020 13:12 | Sport

Cele două echipe argeșene din eșalonul secund al fotbalului românesc, în speță FC Argeș și CS Mioveni, sunt foarte aproape de promovarea în Liga I. Spunem asta pentru că FC Argeș se află pe locul 4, iar CS Mioveni pe locul 2 în Liga a II-a de fotbal. FC Argeș pregătește lupta pentru promovare, atât în județ, cât și într-un cantonament în Turcia, iar CS Mioveni atacă reluarea campionatului, de asemenea, pe plan local și într-un cantonament la Izvorani. Demn de precizat că la ambele echipe nu sunt noutăți în lot, doar FC Argeș aflându-se în discuții pentru a transfera unii jucători. Iată în continuare ce spun Bogdan Stoica, directorul executiv al FC Argeș, și Marius Stoica, antrenorul principal de la CS Mioveni, despre perioada imediat următoare.

”Avem programate în Turcia patru meciuri amicale”

Bogdan Stoica, director executiv FC Argeș: ”Echipa noastră se va reuni pe 8 ianuarie 2020. Ne vom pregăti pe plan local local până pe 31 ianuarie, apoi vor avea liber, iar mai apoi, pe 2 februarie, se pleacă în cantonament în Antalya, unde ne vom pregăti până pe 14 februarie. Avem programate în Turcia patru meciuri amicale, însă nu s-a stabilit și numele adversarilor. De asemenea, vom avea și două jocuri amicale la Pitești, pe 29 și 31 ianuarie. Încă nu știm cu cine, dar în scurt timp se vor stabili și numele echipelor. În privința transferurilor pot spune că sunt discuții, dar nu este nimic semnat”.

”Pe 20 ianuarie vom pleca în cantonamentul de pregătire de iarnă la Izvorani”

Marius Stoica, antrenor principal CS Mioveni: ”Reunirea lotului se va face pe 9 ianuarie 2020, la stadionul central din Mioveni. Pe data de 20 ianuarie vom pleca în cantonamentul de pregătire de iarnă la Izvorani, unde ne vom pregăti până pe data de 31 ianuarie. Avem și jocuri amicale și mă refer la meciurile cu Unirea Slobozia, Progresul Spartac, Afumați, CSM Slatina, Universitatea Craiova 2 etc. Avem meciuri amicale atât în cantonament, cât și în afara cantonamentului. Sunt meciuri programate pe 26, 29 și 30 ianuarie și apoi pe datele de 5, 8, 12 și 15 februarie. Până la ora actuală vă pot spune că nu avem noutăți în ceea ce privește lotul de jucători”.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole