Cantonament FC Argeș: Zece zile de pregătire la Mogoșoaia cu trei juniori de la echipa secundă

de | 5.01.2022 17:33 | Actualitate, Sport

FC Argeș a plecat miercuri în cantonament la Centrul Național de Pregătire de la Mogoșoaia. Echipa alb-violetă va fi cantonată la baza FRF până pe 14 ianuarie când este programată revenirea la Pitești.

Locația oferă condiții foarte bune de cazare, masă, antrenament și refacere după efort. Piteștenii vor avea la dispoziție mai terenuri de iarbă dotate cu nocturnă, sală de forță, bazine, saună și săli pentru analiza video.

Antrenorii Andrei Prepeliță și Mihai Ianovschi au deplasat la Mogoșoaia un lot de 28 de jucători. Staff-ul tehnic a luat în pregătire și trei juniori de la echipa secundă a clubului. Este vorba de portarul Vlad Frumuzache (16 ani), fundașul Bogdan Mălin (18 ani) și atacantul Gino Oprescu (16 ani). Alb-violeții au programate zilnic câte două antrenamente, unul fizic, iar celălalt tehnico-tactic.

În cele zece zile de pregătire centralizată de la Mogoșoaia, FC Argeș are programate și două meciuri de verificare. Primul test este programat sâmbătă, 8 ianuarie, de la ora 11.00, cu CS Mioveni, iar cel de-al doilea, pe 14 ianuarie, la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi OSK. Primul meci oficial al echipei din 2022 este programat vineri, 21 ianuarie, pe propriul teren, cu Dinamo București.

Citește și Jean Vlădoiu, manager general FC Argeş: „Suntem cea mai defavorizată echipă din punct de vedere al arbitrajului”

Lotul deplasat la Mogoșoaia:

Portari: Alexandru Greab, Flavius Croitoru, George Micle, Vlad Frumuzache

Fundași: Andrei Tofan, Tudor Telcean, Nicolae Mușat, Deian Boldor, Grigore Turda, Mălin Bogdan, Iasmin Latovlevici, Joao Miguel, Diogo Viana

Mijlocași: Alexandru Ișfan, Ionuț Șerban, Cristi Dumitru, David Meza Colli, Martin Raynov, Denis Dumitrașcu, Georgian Honciu, Cristi Tănase, Ruan Teles, Antun Palic

Atacanți: Jafar Arias, Kehinde Fatai, Ahmed Said, Claudiu Moisie, Gino Oprescu.

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii