Web Analytics

Cântăreața argeșeancă Ileana Șipoteanu și-a pierdut soțul de ziua ei

de | 22.07.2017 13:02 | Actualitate

dumitru lupuAstăzi, de ziua de naștere a soției sale, argeșeanca Ileana Șipoteanu, fostul dirijor al Teatrului Alexandru Davila, Dumitru Lupu, s-a stins din viață. Dumitru Lupu, ar fi vrut, în această dimineață, să meargă împreună cu fiica ei să cumpere flori pentru aniversarea Ilenei. Astăzi, Ileana Șipoteanu împlinește 50 de ani.
Născut în Giurgiu, Dumitru Lupu a urmat cursurile Liceului de muzică din Piteşti, apoi pe cele ale Conservatorului Ciprian Porumbescu, secţia canto-operă. De-a lungul anilor, a fost dirijor la Teatrul Alexandru Davilla din Piteşti, apoi a poposit la Teatrul Fantasio din Constanţa.
Este autorul a sute de cântece aflate în fonoteca radio-difuziunii române, a participat și a realizat sute de emisiuni TV, este autorul muzicii a numeroase spectacole și filme de lungmetraj pentru copii. Printre şlagărele compuse de Lupu se numără „Mă-ntorc la tine mare albastră”, „Hai vino iar în gara noastră mică” sau „Ce mult te-am iubit”.

Luni, de la ora, 13,00, va avea loc slujba de înmormântare la biserica Sf. Gheorge, compozitorul urmând a fi înmormântat în cimitirul municipal Constanța.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii