Web Analytics
scris miercuri, 19.06.2024

Canicula a făcut prima victimă. Un bărbat a murit în timp ce lucra la acoperișul blocului

Un bărbat de 60 de ani din Vaslui a murit în timp ce lucra la acoperișul blocului în care locuia. Este primul deces înregistrat în România din cauza caniculei. Potrivit familiei, bărbatul urcase pe acoperișul blocului de opt etaje pentru a repara acoperișul încă de la primele ore ale dimineții. La ora 12:00 acesta a revenit în casă pentru a mânca prânzul.

Canicula a făcut prima victimă. Un bărbat a murit în timp ce lucra la acoperișul blocului

În ciuda faptului că membrii familiei l-au rugat să nu mai continue lucrările pe acoperiș, pentru că afară era extraordinar de cald, bărbatul, în vârstă de 60 de ani, a ieşit din nou afară pentru a termina lucrarea.  După ce a văzut că acesta nu mai revine, una dintre nepoate a ieșit în fața blocului pentru a-l chema în casă. Atunci a fost momentul când bărbatul a fost văzut inconștient legat de frânghia cu care se asigurase. Nepoata bărbatului a sunat imediat la 112 .La faţa locului a ajuns un echipaj SMURD, care a constatat că bărbatul prezenta arsuri solare și se afla în stop cardiorespirator. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, bărbatul nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare.

Citește și: Un poliţist de la Paşapoarte a fost găsit spânzurat într-o pădure

Meteorologii susțin că în următoarea perioadă mercurul în termometre va urca până la 40°C, așadar trebuie să fim extrem de precauți. În partea de vest a țării, în Timiș, astăzi, opt persoane au avut nevoie de îngrijire a medicilor, iar la Drobeta Turnu Severin, patru persoane au avut de asemenea nevoie de intervenția cadrelor medicale. Două dintre persoane au ajuns la spital.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită