Web Analytics

CANDIDAŢII PNL ARGEŞ SE IMPLICĂ PENTRU A PĂSTRA ARGEŞUL SĂNĂTOS

de | 12.11.2020 13:38 | Actualitate, Politica si Administratie

Datorită eforturilor unor liberali argeșeni cărora le pasă de semenii lor, primele cinci containere modulare, pentru triajul pacienților, au fost vineri instalate la Spitalul Județean de Urgență Pitești și la Spitalul de Pediatrie Pitești. Containerele au instalație de încălzire și vor înlocui corturile de triaj, devenite improprii în sezonul rece. În scurt timp vor fi montate încă cinci astfel de construcții modulare la alte spitale din județ. Nu este prima oară când reprezentanții PNL Argeș se implică în efortul de combatere a pandemiei în Argeș, exemple foarte bune fiind aducerea în județ a aparatului de plasmafereză și a tirului ATI.

Citește și Containere modulare pentru triajul pacienților- instalate la Spitalul Județean și la Pediatrie

“Au venit în Argeș, pentru a înlocui corturile de triaj din spitale, 10 construcții modulare. În plus, sunt cel puțin 15 construcții modulare la primării din Argeș, pentru probleme sociale. Țin să mulțumesc Guvernului și celor care s-au implicat pentru astfel de inițiative”, a declarat președintele Autorității pentru Administrarea Activelor Statului, Adrian Miuțescu – candidat pentru Camera Deputaților.
„Este primul județ în care intervenim pentru asigurarea securității medicale, prin înlocuirea corturilor de triaj. Dacă va mai fi necesar, vom ajuta în continuare, în limitele legii”, a declarat președintele Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale, Gheorghe Alecsei – candidat pentru Camera Deputaților.

Realizat de Asociaţia Jurnalul de Argeş la comanda PNL Argeş, CMF: 11200025

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii