Web Analytics
scris joi, 21.03.2024

Candidații AUR Argeș pentru primării, lansați în centrul Piteștiului

Joi, 21 martie, în fața sediului Primăriei Pitești a avut loc o așa-numită conferință de lansare a candidaților AUR Argeș pentru posturile de primar din județul Argeș.

Candidații AUR Argeș pentru primării, lansați în centrul Piteștiului

Citește și: E gata expertiza pentru Bulevardul „Pardon”, dar ISC-ul menține blocajul

La acest eveniment, unde, practic, s-a anunțat că respectivii candidați vor fi lansați, într-o ceremonie ce va avea loc în prima săptămână din aprilie la Casa Sindicatelor din Pitești, au participat și au susținut discursuri, de la vârful partidului, Marius Dorin Lulea, prim-vicepreședinte AUR și unul dintre fondatorii acestei formațiuni politice, generalul (rez) Mircia Chelaru, deputat de Argeș, și Bogdan Velcescu, lider AUR Argeș.

În fața mai multor candidați pentru postul de primar din localitățile argeșene validați de Biroul Național Central al AUR, Bogdan Velcescu a declarat că va candida pentru postul de președinte al Consiliului Județean Argeș. De asemenea, el a mai spus că pentru Primăria Pitești candidat este Ionuț Codrea, președintele Asociației Zimbrul Carpatin.

Noi i-am mai zărit în grupul celor fotografiați pe candidații Argentina Culcuș (Mioveni), Traian Cristian Păcioianu (Micești), Alin Rainea (Rociu) și Florin Frătică (Căteasca).

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *