Web Analytics

Când „spartanii” nu se ridică la nivelul aşteptărilor

de | 21.10.2021 13:10 | Actualitate, Politica si Administratie

Alina Gorghiu, senator PNL și vicepreședinte al Senatului, se declară dezamăgită de prestația profesională a candidaţilor propuşi pentru a ocupa funcţiile de miniştri în Guvernul Cioloș.
„Suntem încă în calendarul de învestire a Guvernului Cioloş. Responsabilitatea pentru formarea unui nou guvern era la USR. Constatăm că USR nu are sprijin politic în Parlament și nu a avut capacitatea să formeze Guvernul. Fără sprijin politic, orice program de guvernare rămâne o simplă declarație de intenție.
România are nevoie de un guvern competent, iar cel pregătit de dl. Cioloș nu se califică. E o certitudine că va pica la votul în Parlament. PNL nu are cum să voteze «pentru».

Citește și Alina Gorghiu: „PSD-AUR și USR vor, nu vor, trebuie să își asume responsabilitatea pentru instabilitatea politică de acum”

După votul de astăzi, PNL va demara consultări cu liderii politici responsabili din Parlamentul României, pentru a pune capăt rapid crizei politice. PNL va găsi categoric soluția pentru ieșirea din această criză fără să îi afecteze pe români.
Un singur lucru vă pot spune cu siguranță: PNL va continua să facă tot ce e posibil pentru a fi bine pentru toți cetățenii României și va asigura un guvern sănătos”, ne-a declarat în exclusivitate argeșeanca Alina Gorghiu.
Marian Staicu

Citește și PNL, modificări fiscale benefice pentru mediul de afaceri. Fără impozite la diurnele angajaţilor care efectuează transport internaţional

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole