Canalul de YouTube al Parlamentului rus, blocat de Google

de | 11.04.2022 09:06 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Google anunţă că a închis canalul oficial al camerei inferioare a Parlamentului de Moscova, Duma de Stat. Motivul invocat este violarea condiţiilor de utilizare ale serviciului.

Oficialii companiei au adăugat că decizia este în linie cu sancţiunile impuse Rusiei de ţările vestice, după invadarea Ucrainei. Reacţia Rusiei a venit imediat, cel puţin la nivel declarativ, oficialii de la Moscova spunând că „YouTube şi-a semnat propriul mandat”.

Citește și: Casa Județeană de Pensii Argeș – anunț important pentru beneficiari

Autoritatea Roskomnadzor a cerut renunţarea la măsură şi permiterea imediată a funcţionării canalului. YouTube, care, spre deosebire de Facebook şi Twitter, încă funcţionează în Rusia, ar putea fi blocat complet sau parţial în zilele următoare. Dintre cele mai importante platforme occidentale de socializare, WhatsApp pare să fie singura care a scăpat de blocare în Rusia, deşi Facebook, alt serviciu Meta, a fost deja blocat.

Foto: descriptiv

Acest articol este despre: google,platforma,razboi,rusia,sanctiuni,ucraina

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Mioveni. Trei tineri au fost reținuți pentru trafic de droguri
Mioveni. Trei tineri au fost reținuți pentru trafic de droguri

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au desfăşurat o acţiune de prindere în flagrant delict şi două percheziţii domiciliare, la locuințele a două...

5 sfaturi de siguranță pentru iluminatul cu LED-uri
5 sfaturi de siguranță pentru iluminatul cu LED-uri

Instalarea oricărui bec sau utilizarea oricărui șir de lumini poate avea partea sa de pericole. De la electricitate la incendiu, există o mulțime de factori care trebuie luați în considerare înainte de a decide pur și simplu să înlocuiți un bec. LED-urile sunt grozave...


Loading RSS Feed