Web Analytics

Câmpulungenii ies în stradă cu torțe și lampioane, în semn de solidaritate pentru Ucraina

de | 12.03.2022 08:12 | Actualitate

Pentru a-și arăta susținerea față de Ucraina, câmpulungenii vor ieși, sâmbătă la ora 19, în stradă cu torțe și lampioane.

Printre cei care vor fi solidari cu Ucraina, se va afla și edilul Elena Lasconi.

Sâmăbată, la ora 19, în mai multe orașe din țară vor avea loc astfel de manifestări.

“Va fi un moment în care ne vom arăta omagiul pentru victimele războiului din Ucraina prin pornirea lanternei telefoanelor, aprinderea de torțe și lansarea a sute de lampioane zburătoare.

Citește și Mesajul lui Felix Goldbach la plecarea de la conducerea Teatrului Davila

Haideți să ne și mobilizăm pentru a ajuta concret, fiecare cu ce poate! Organizăm acțiunea de donații: alimente neperisabile(conserve pește, fasole, pateu etc), apă la 1/2l, medicamente, produse de igienă, pamperși, lapte praf etc.

Vă încurajez să postați cât mai multe fotografii pe rețelele sociale, folosind hashtag-ul comun: #CitiesWithUkraine. Deja, orașele Bologna, Braga, Florența, Milano, Marsilia, Nisa, Rotterdam, Roma, precum și Asociația Municipiilor din România(din care face parte Câmpulung) s-au alăturat pentru a susține acest apel. “, a transmis Elena Lasconi.

De menționat că, zeci de jandarmi vor asigura măsurile de ordine la manifestare.

Citește și Consiliul Județean Argeș cofinanțează activitățile nonprofit de interes general

“Jandarmeria Argeș reaminteşte că, în conformitate cu prevederile Legii 60 din 1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, este interzisă şiconstituie infracţiune participarea la adunările publice a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale acestora.”, transmite Jandarmeria Argeș.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *