Web Analytics

Câmpulungenii de la LEO Club au intrat în Cartea Recordurilor datorită realizării celui mai mare Logo Mozaic din caiete reciclabile

de | 26.12.2021 11:36 | Actualitate


Voluntarii de la Leo Club Câmpulung Leolution au intrat în Cartea Recordurilor datorită celui mai mare Logo Mozaic realizat din caiete reciclabile. Mai mult, la 25 Decembrie, a fost anunțată omologarea lor de cei de la Guinness World Records.

Povestea celui mai mare Mozaic ce ilustrează sigla clubului începe în vara lui 2021, când peste 20.000 de caiete au fost colectate din diverse locuri, urmând mai apoi montarea logo-ului, în decurs de 5 ore.

Citește și:Record Mondial la Câmpulung! S-a realizat cel mai mare Logo Mozaic din caiete reciclabile

“După aproape 5 luni de așteptare!!! Moș Crăciun a venit cu darul cel mare… Cred că cei mai cuminți au fost cei de la LEO Club Câmpulung Leolution pentru că de azi avem omologarea/recunoașterea oficială a celor de la Guinness World Records – cel mai mare Logo mozaic din lume!!! Suntem în marea cartea a lumii, Cartea Recordurilor…

Povestea o știți deja: am folosit peste 20.000 de caiete colectate din cele mai diverse locuri, am montat/realizat în decurs 5 ore într-o zi caniculară logo-ul, apoi au fost ridicate și direcționate spre reciclare.
Cei mai mulți din jurul nostru – de la prieteni, familii, oficialități – au spus că e o idee aiurea, că nu putem reuși, ironii, răutăți, șicane de tot felul… era pandemie, chiar din club mulți erau an termninal când aveau bac, examen de admitere la facultate… dar au fost și o mână de oameni care au crezut în noi până la capăt (se știu, și cu mulțumirile noastre îi onorăm).

Am trecut peste toate și ne-am văzut de treabă, de plan…
Am reușit!
Am pus micul oraș de sub munte pe harta lumii!
Este darul nostru de sărbători pentru Câmpulung!”, a scris pe pagina de Facebook inițiatoarea proiectului, Carmen Bârloiu.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii