Web Analytics
scris joi, 08.02.2024

Câmpulung + Muscel, staţiunea turistică de interes naţional

Fără a detalia, primărița Elena Lasconi a anunțat că s-a finalizat prima etapă din procedura de obținere de către municipiul Câmpulung a statutului de stațiune turistică de interes național. Potrivit acesteia, dosarul de omologare va ajunge la Ministerul Turismului în această primăvară. Și tot anul acesta Lasconi vrea să schimbe denumirea municipiului din simplul Câmpulung în Câmpulung Muscel.
Pe de altă parte, studiul de oportunitate pentru declararea comunei Lerești drept stațiune turistică de interes local a ajuns deja la minister, în vederea analizării de către o comisie de la Direcția Generală de Turism. Acceptarea acestuia va însemna trecerea la etapa emiterii hotărârii de Guvern în vederea atestării calității de localitate turistică.
Și Rucărul se află în proces de obținere a statutului de stațiune turistică de interes național.
Județul Argeș are deja două stațiuni turistice, una de interes local, Albeştii de Muscel (Bughea de Sus), iar alta de interes naţional, Dâmbovicioara.
(ELECTRO-CUTARE)

Câmpulung + Muscel, staţiunea turistică de interes naţional

Citește și O nouă creşă în Piteşti. Primarul Cristian Gentea: „În septembrie 2024, o vrem funcţională!”

Citește și Elena Lasconi, după ce a aflat că fiica sa are relații cu alte femei. „Două zile am bolit. Pur și simplu nu am avut putere să mă ridic în picioare”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *