Web Analytics

Câmpulung: Accident rutier cu persoană încarcerată

de | 5.08.2020 18:17 | Actualitate

 

În această după amiază a avut loc un accident rutier în municipiul Câmpulung, Grui, produs între două autoturisme. Au intervenit pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD.

Au fost două victime, ambii șoferi, unul dintre aceștia în vârstă de 53 de ani a fost găsit încarcerat, pompierii executând manevrele de descarcerare pentru extragerea victimei și ulterior a primit îngrijiri medicale.

Din verificările preliminarii efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un tânăr de 21 de ani, din Dâmbovicioara, care conducea un autoturism pe str. Ion Ţicăloiu, la intersecţia cu str. Lt. col. Nicolae Popp, nu a respectat semnificaţia indicatorului ”oprire la intersecţie” (STOP), întrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 52 de ani, din Bughea de Sus, care se deplasa pe str. Lt. col. Nicolae Popp, din direcţia Câmpulung spre Bughea de Jos.

În urma evenimentului, bărbatul de 52 de ani a fost preluat de echipajele medicale şi transportat la o unitate medicală pentru investigaţii. Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole