Web Analytics
scris joi, 14.11.2019

Campionul muscelean Irinel Bădulescu – Membru de Onoare al Ligii Militarilor Profesionişti

Recent, în semn de recunoștință pentru sacrificiul, dăruirea și spiritul de devotament față de camarazi și Armata României, dar și pentru rezultatele sportive de excepție, caporalul muscelean Irinel Bădulescu a primit titlul de Membru de Onoare al Ligii Militarilor Profesioniști. Militar destoinic, caporalul Irinel Bădulescu este, înainte de toate, un om inimos și altruist, care a ajutat ani de zile un om al străzii, iar, în această vară, pe litoral, a salvat un copil din apele învolburate ale mării. În același timp, Irinel este unul dintre cei mai buni sportivi și antrenori de kickboxing din România, dovadă fiind rezultatele recente obținute la Campionatul European de Kickboxing, desfășurat în perioada 21-27 octombrie 2019, în Sala Sporturilor ”Lascăr Pană” din Baia Mare, acolo unde a obținut o medalie de aur, una de argint și trei de bronz. Pentru toate aceste calități și rezultate, dar și pentru faptul că este unul dintre cei mai cunoscuți militari ai Armatei României, caporalul Irinel Bădulescu, reprezentantul zonal al LMP Câmpulung Muscel, a primit diploma de Membru de Onoare al Ligii Militarilor Profesioniști prin delegația LMP Baia Mare, alcătuită din caporal Mihai Segheti și agent de poliție Anca Șomcutean.
”Liga Militarilor Profesioniști a știut mereu să prezinte adevărul, fiind condusă de un militar corect, un lider care se zbate pentru militarii, profesioniști. Forță LMP! Te salut cu respect camarade! Îți mulțumesc pentru apreciere și pentru acest frumos trofeu. Sunt onorat să reprezint LMP în zona Câmpulung Muscel”, a spus Irinel Bădulescu.

Campionul muscelean Irinel Bădulescu – Membru de Onoare al Ligii Militarilor Profesionişti

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...