Campingul Făget-cadru natural de relaxare

de | 9.06.2022 10:29 | Actualitate

Experiența campingului cu rulota este menită să fie una relaxantă, motiv pentru care se oferă un cadru natural deosebit de relaxare, de reîncărcare a bateriilor și de deconectare totală de agitația orașului.

„Campingul Făget, oraș Mioveni, este situat pe platoul cu același nume, pe drumul Județean 741 ce leagă Mioveniul de orașul Ștefănești.

Citește și: S-a inaugurat un nou Centru de Permanență la Făgetu

 Locația se întinde pe cca 50 ha, este înconjurată de pădure și aer curat. Campingul dispune de 7 locuri de parcare despărțite de o perdea verde de tuia, fiecare spațiu având o suprafață de 80 mp, cu posibilitatea de racordare la energie electrică, apă curentă și evacuare a apelor reziduale, pentru ca șederea să fie cât mai plăcută și confortabilă. În plus, complexul nostru oferă și servicii de colectare a gunoiului menajer, astfel nu veți mai irosi spațiu inutil pentru depozitarea gunoiului în rulotă.

Un alt plus este că zona dispune de pază, este supravegheată video.

 Campingul este situat în zona de agrement Făget, ce dispune de mai multe facilități: grătare, foișoare, mese și bănci, cișmele, un spațiu de joacă pentru copii, grupuri sanitare, parcare, wifi.„, transmite SEdC Mioveni.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.