Web Analytics

Campanie de tip scam prin e-mail care se folosește de identitatea vizuală a Poliției Române și a Interpolului

de | 5.09.2022 13:08 | Actualitate, Home

Poliția Română avertizează cu privire la o campanie de tip #scam care se folosește de identitatea vizuală a Poliției și a Interpol, și care se propagă prin intermediul e-mail-ului!

Nu dați curs solicitărilor din astfel de mesaje nesolicitate, cu un text în limba română plin de greșeli gramaticale și de exprimare! Accesați site-ul sigurantaonline.ro – pentru a vă antrena să identificați și să evitați cele mai întâlnite amenințări din mediul online la adresa utilizatorului obișnuit.

Citește și: Senatoarea Alina Gorghiu, la deschiderea noului an școlar: ”Fiecare elev, indiferent dacă învaţă la o şcoală din rural sau urban, poate avea şanse egale la educaţie”

DNSC, Poliția Română și Asociația Română a Băncilor, alături de parteneri din zona privată precum Microsoft RomaniaBIT SENTINELATTACK Simulator, ANIS sau Dekeneas au lansat campania de conștientizare #SigurantaOnline, care își propune să ofere utilizatorilor un instrument util pentru a-și îmbunătăți și a-și perfecționa frecvent rutina esențială de securitate cibernetică.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *