Campania ,,Dăruiește un zâmbet, o carte” pentru înființarea unei biblioteci în cadrul Spitalului de Pediatrie continuă până în octombrie 2022

de | 7.12.2021 09:31 | Actualitate, Home

Campania ,,Dăruiește un zâmbet, o carte” pentru înființarea unei biblioteci în cadrul Spitalului de Pediatrie continuă până în octombrie 2022.

De Moș Nicolae, copiii de la Școala Gimnazială ,,Tudor Vladimirescuʼʼ, sub îndrumarea doamnei profesor Elena Mihail, au donat cărți pentru biblioteca din cadrul Spitalului de Pediatrie Pitești.

Citește și: Viața la țară prin oglinda educației

Punctele de colectare sunt:Biblioteca Județeană “Dinicu Golescu”; Muzeul Județean Argeș; Galeriile Comerciale Auchan Pitești Bradu și Aushopping Găvana.

,,Infrastructura sanitară și educația sunt în topul priorităților Consiliului Județean Argeș, astfel continuăm achizițiile de aparate noi, performante, pentru investigații și analize, modernizarea spitalelor, cât și susținerea educației și dezvoltarea armonioasă a copiilor.ʼʼ, a declarat vicepreședintele Marius Nicolaescu, inițiatorul acestei campanii.

Acest articol este despre: #biblioteca,#campanie,#carti

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Publitrans oferă curse gratuite la Zilele Piteștiului
Publitrans oferă curse gratuite la Zilele Piteștiului

În acest weekend, 20 – 22 mai 2022, se vor desfășura manifestările prilejuite de aniversarea a 634 de ani de la prima atestare documentară a Piteștiului, sub egida „Pitești Fest – Zilele Municipiului Pitești”. Cu această ocazie, Publitrans, prin administrația locală,...

Amenzi aplicate de polițiștii de la Protecția Animalelor la Domnești
Amenzi aplicate de polițiștii de la Protecția Animalelor la Domnești

În ziua de 15 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului Protecția Animalelor Argeș au desfășurat o acțiune la Târgul săptămânal Domnești, împreună cu polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești, precum și în zona adiacenta față de DN 73, pe raza comunei...


Loading RSS Feed