Web Analytics
scris vineri, 22.12.2023

Campania caritabilă a Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului „Dar din dar”a adus bucurie la Spitalul de Pediatrie Pitești

Peste 55.000 lei s-au strâns în urma campaniei „Dar din dar” organizată de Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului în scopul dotării saloanelor etajului VI al Spitalului de Pediatrie Pitești.

Campania caritabilă a Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului „Dar din dar”a adus bucurie la Spitalul de Pediatrie Pitești

După un concertul de excepție organizat de Eparhia Argeșului, care a avut loc vineri, 25 decembrie, aseară, la Spitalul de Pediatrie Pitești a avut loc un recital de colinde oferit de corul „Glasul Arhanghelului” din Micești, dirijat de prof. Andreea Urs. Nu a lipsit nici moș Crăciun care a venit cu ajutorul Sectorului filantropic și de misiune al Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului.

Citește și Concert de colinde pentru dotarea Spitalului de Pediatrie Pitești

Apoi, consilierul eparhial Puiu Diaconescu și părintele Florin Păcioianu au împărțit daruri minunate copiilor bolnavi, internați aici în preajma Sărbătorilor Nașterii Domnului. Colindătorii cu voci frumoase au primit la rândul lor, cadouri de la moșul care i-a răsplătit pentru cât de frumos au cântat.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *