Web Analytics
scris duminică, 17.12.2023

Concert de colinde pentru dotarea Spitalului de Pediatrie Pitești

Vineri seară, 15 decembrie, a avut loc un concert caritabil de colinde pentru dotarea saloanelor etajului VI de la Spitalul de Pediatrie din Pitești.

Concert de colinde pentru dotarea Spitalului de Pediatrie Pitești

Evenimentul a fost organizat de Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, cu binecuvântarea ÎPS Calinic Argeșeanul.

Au cântat Corul psaltic Tronos al Patriarhia Română, dirijat de arhid. Mihail Bucă, Corala bărbătească a Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, dirijată de dr. Neacșu Gheorghe, interpreta cu origini argeșene Maria Coman, Grupul psaltic „Ghelasie Basarabeanul”, dirijat de prof. Sorescu Ionuț-Robert, reunit cu membrii Corului Glasul Arhanghelului al Parohiei Micești, dirijat de prof. Andreea Urs, și Grupul vocal Flori Argeșene de la Școala Populară de Arte și Meserii Pitești.

Citește și Colindele au răsunat la Primăria Pitești! Cristian Gentea: „Copiii noștri sunt extraordinari!”

La concert au asistat și președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, administratorul județului, Marius Puiu, secretarul județului, Ionel Voica, și managerul Spitalului de Pediatrie, Tudor Ionescu.

„Nu poți decât să pleci cu sufletul plin bucurie atunci când asiști la o seară în care generozitatea te înconjoară. Și nu știu ce poate fi mai frumos ca atunci când la eforturile medicilor de a îngriji copiii se alături comunitatea. Trebuie aplaudată generozitatea publicului care a venit la Concertul caritabil de colinde „Dar din dar” pentru dotarea saloanelor de la Spitalul de Pediatrie Pitești”– Ion Mînzînă, președinte Consiliul Județean Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *