Web Analytics
scris vineri, 26.01.2024

Camionagiu din Argeș ucis în Italia de un coleg român

Pe 8 ianuarie un șofer român de camion a murit pe un drum din Italia, după ce a ieșit în afara carosabilului. S-a crezut inițial că a lovit un semn de circulație și stâlpul metalic al acestuia a zburat prin parbriz și l-a străpuns.

Camionagiu din Argeș ucis în Italia de un coleg român

S-a descoperit, însă, în timpul anchetei, că de fapt, o bară metalică ce susținea prelata altui camion s-a rupt și l-a ucis pe camionagiul din Argeș, relatează Nuova Venezia.

Citește și Primul pacient vaccinat împotriva cancerului la Institutul Pascale din Napoli


Există, astfel, un al treilea suspect care, alături de șoferul camionului în cauză, un alt șofer român și proprietarul companiei de transport din Ravenna, a fost înscris în registrul suspecților de către Procuratura din Veneția.

Identificarea camionului responsabil de moartea lui Nicolae Alexandru a fost posibilă datorită investigațiilor minuțioase ale poliției locale din Chioggia, care, datorită identificării mărcii de pe prelată, a mărturiilor altor șoferi de camion și, mai ales, datorită a camerelor de supraveghere video amplasate în satul Rosolina, au reușit să ajungă la identitatea camionului și, prin urmare, a șoferului.

Acesta a declarat că și-a dat seama că a pierdut o parte din prelată și bara metalică de susținere, care apoi l-a lovit și l-a ucis pe Nicolae Alexandru, dar nu și-a dat seama că a lovit un alt camion.



Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *