Web Analytics
scris miercuri, 12.06.2024

Calinic a fost externat: „M-am întors la Curtea de Argeş şi mi-am preluat atribuţiile administrativ pastorale”

În cursul dimineții zilei de 6 iunie, chiar de ziua sa, ÎPS Calinic, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului, a fost operat cu succes, la piciorul stâng, pentru refacerea afecțiunii suferite la rotulă.

Calinic a fost externat: „M-am întors la Curtea de Argeş şi mi-am preluat atribuţiile administrativ pastorale”

Ierarhul s-a simțit bine după intervenție și a urmat procedurile medicale postoperatorii specifice. Calinic Argeșeanul le-a mulțumit Patriarhului României, pentru rugăciuni și pentru mesajul adresat cu prilejul aniversării zilei de naștere, dr. conferențiar universitar Ene Răzvan, șeful secției de ortopedie, dr. Liliana Mirea, șefa Secției ATI, cadrelor medicale de la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, tuturor Ierarhilor Sinodului Bisericii Ortodoxe Române, clerului, cinului monahal, credincioșilor și credincioaselor, pentru toate rugăciunile, gândurile de încurajare și de felicitare. Situația medicală este acum bună, ÎPS Calinic urmează prescripțiile medicilor specialiști în ceea ce privește recuperarea. Dr. conf. univ. dr. Ene Răzvan a declarat că intervenția chirurgicală s-a realizat cu succes și că starea sănătății este în progres. De altfel, luni, 10 iunie, arhiepiscopul Argelui și Muscelului a fost externat.

„Luni, după prânz, m-am întors la Curtea de Argeș și, cu ajutorul Domnului Dumnezeu, mi-am preluat atribuțiile administrativ pastorale!
Slăvesc, pentru toate, pe Domnul Dumnezeu și asigur pe cei neîncrezători că Eparhia Argeșului și Muscelului nu se conduce cu picioarele, cum spunea episcopul Iosif al Râmnicului și Argeșului, de pe vremuri!
Și e valabil și acum ceea ce a spus el atunci!”

Citește și Exclusiv. Calinic are umor chiar şi pe patul de spital: „Am scăpat ieftin. O să fac mătănii din cărucior”

Citește și Ce i-a urat Patriarhul Daniel la aniversarea de 80 de ani, arhiepiscopului Calinic Argeșeanul

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită