Web Analytics
scris joi, 06.06.2024

Ce i-a urat Patriarhul Daniel la aniversarea de 80 de ani, arhiepiscopului Calinic Argeșeanul

„Cu prilejul aniversării a 80 de ani de viață a Înaltpreasfinției Voastre, vă adresăm alese felicitări, dimpreună cu doriri de ajutor sfânt de la Dumnezeu în lucrarea pastorală și misionară pe care o desfășurați.

Ce i-a urat Patriarhul Daniel la aniversarea de 80 de ani, arhiepiscopului Calinic Argeșeanul

Astăzi, la ceas aniversar, aducem mulțumire lui Dumnezeu pentru darurile revărsate asupra Înaltpreasfinției Voastre și asupra clerului și credincioșilor din istorică eparhie a Argeșului și Muscelului pe care o păstoriți.

Citește și Inedit. O scrisoare a pictorului Ion Gh. Vrăneanţu către Petru Comarnescu

Timpul vieții dăruit nouă de Dumnezeu se sfințește prin rugăciuni sfinte și prin fapte izvorâte din iubire smerită și darnică, în care lucrează tainic harul Domnului nostru Iisus Hristos, dragostea lui Dumnezeu Tatăl și împărtășirea Sfântului DuhNe rugam Domnului Iisus Hristos „Păstorul cel bun (Ioan 10, 11), și arhiereul mărturisirii noastre (evrei 3,1), să vă dăruiască însănătoșire grabnică și mult ajutor in continuare pentru slujirea Bisericii noastre și a poporului român. Întru mulți și fericiți ani, Înaltpreasfinția voastră !

Cu părintească binecuvântare și frățească dragoste în Hristos,

Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române „

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...