„Caleidoscop indian” – expoziție realizată în parteneriat cu Ambasada Indiei în România la Muzeul Municipal Curtea de Argeș

de | 12.07.2021 08:45 | Cultură, Actualitate

India este un adevărat caleidoscop, plină de imprevizibil, de diversitate, cultură şi multă culoare. Muzeul Municipal Curtea de Argeș, în parteneriat cu Ambasada Indiei în România, vă invită la vernisajul expoziției „Caleidoscop indian”, care va avea loc marți, de la ora 13.00.

 

 

CITEȘTE ȘI: Anglia vrea creștere economică! Boris Johnson anunţă o revoluţie în gestionarea pandemiei

 

 

 

 

Este vorba despre o colecție în cadrul căreia se regăsesc expuse saree-uri și bijuterii indiene. Dacă vreți să aflați povești incitante din epopeea Mahabharata, precum și episoade din legende și povești populare care aruncă lumină asupra istoriei acestui veșmânt unic, incluzând detalii despre tipurile de saree, modalitățile de a le purta, semnificația bijuteriilor și legătura acestora cu punctele energetice ale corpului (chakrele), atunci trebuie să fiți prezenți la acest eveniment.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii