Web Analytics

Cai furați din două localități din Argeș. Bărbați reținuți

de | 12.08.2022 13:38 | Actualitate, Home

Bărbați din Argeș au fost reținuți pentru furt de animale. Potrivit polițiștilor, cei în cauză au furat trei cai din localitățile Berevoești și Băjești.

În ziua de 11 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Schitu Golești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au reținut un bărbat de 27 de ani, din Mălureni.

Din cercetări s-a stabilit că, bărbatul ar fi participat, alături de alți bărbați la furtul unei cabaline din localitatea Berevoești, în noaptea de 31 mai spre 01 iunie a.c., respectiv a două cabaline, în seara zilei de 25 iunie a.c., de pe izlazul comunal din localitatea Băjești.

Citește și: Pacienta internată cu arsuri de la explozia unei butelii a murit dimineață la ATI

După administrarea probatorului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Reamintim că, în ziua de 03 august a.c., polițiștii au reținut, în aceeași cauză, trei bărbați, de 23 și 28 de ani, din Mălureni, respectiv de 33 de ani, din Crângurile, județul Dâmbovița, ulterior fiind dispuse măsura arestului preventiv pentru bărbații din Mălureni, respectiv control judiciar față de cel din județul Dâmbovița.”, transmite IPJ Argeș.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *