Web Analytics
scris duminică, 21.01.2024

Cadavrul Andreei Rabciuc, campioana româncă de tir dispărută în 2022, a fost găsit într-o cabană, în Italia

Cadavrul Andreei Rabciuc, campioana româncă de tir, ar fi fost găsit într-o fermă părăsită, aflată chiar lângă locuința ei din Italia. Românca a dispărut în Italia în martie 2022. În zona în care aceasta a fost văzută ultima oară a fost descoperit un cadavru, iar anchetatorii bănuiesc că ar fi vorba despre ea. Sunt însă multe întrebări rămase fără răspuns. Cadavrul, într-o stare avansată de descompunere, a fost găsit într-o fermă părăsită, nu departe de locul dispariției și lângă Via Montecarottese.

Cadavrul Andreei Rabciuc, campioana româncă de tir dispărută în 2022, a fost găsit într-o cabană, în Italia

Citește și: Fiul unui cunoscut realizator TV a murit din cauza unei supradoze


Pe 12 martie 2022, tânăra de 29 de ani se certase cu iubitul ei Simone Ligresti, in vârstă de 27 de ani și a părăsit petrecerea de la fermă, unde erau prezenți de asemenea o prietenă și proprietarul imobilului. De atunci s-a pierdut orice urmă a sa. Singura persoană cercetată pentru o posibilă crimă a fost iubitul tinerei românce. Inițial s-a crezut că ar fi fost vorba despre o răpire. Dispariția româncei a provocat o adevărată controversă în Italia, existând mai multe piste. Cadavrul a fost găsit chiar la ferma unde a avut petrecerea de la care a dispărut Andreea.Ciudat este că după lungi și repetate căutări în zona unde a avut loc petrecerea, fără succes, trupul neînsuflețit a fost găsit acum la o aruncătură de băț de locul dispariției.

Citește și: Argeș. Mașină răsturnată


Andreea a fost multiplă campioană națională la tir sportiv, care a făcut parte din lotul României de seniori. Ea a fost legitimată la CSS Rădăuți și CSM Suceava, fiind una dintre cele mai valoroase sportive ale României, în urmă cu câțiva ani.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *