Web Analytics
scris vineri, 06.10.2023

Că tot se demolează un stadion de legendă. Răzvan Tunaru şi-a amintit cum a eliminat-o FC Argeş pe Istanbulspor

„La Istanbul, unde erau 30.000 de oameni pe stadion și 30.000 afară, am zis: «Doamne, unde am ajuns!»”

Printre cei care au participat, duminică, 17 septembrie, la ceremonia de despărțire a publicului de vechiul stadion „Nicolae Dobrin” din Pitești, a fost și Răzvan Tunaru, director sportiv la FC Argeș. El și-a amintit de performanțele acestei echipe atunci când se afla chiar în conducerea clubului.
„Am jucat la tineret aici, din 1983 până în 1986. Cea mai frumoasă amintire a mea e când am eliminat-o pe Istanbulspor în calitate de vicepreședinte al acestui club. Aici am câștigat cu 2-0 (11 august 1998 – n.a.), acolo am pierdut cu 4-2 (27 august 1989 – n.a.) și ne-am calificat în primul tur din cupele europene, după 25 de ani.

Că tot se demolează un stadion de legendă. Răzvan Tunaru şi-a amintit cum a eliminat-o FC Argeş pe Istanbulspor

Cel puțin la Istanbul, unde erau 30.000 de oameni pe stadion și 30.000 afară, am zis: «Doamne, unde am ajuns!». Dar băieții s-au mobilizat. Țin minte că mai aveam vreo 10 minute de joc și eram în zece oameni; îl eliminasem pe Radu Sorin. Dar băieții au ținut de 4-2 și ne-am calificat mai departe, unde am dat de Celta Vigo. Nea Gică Dobrin era antrenor… director tehnic. Mi-a rămas în minte de numai îmi iese”, ne-a spus Răzvan Tunaru.

Citește și Că tot se demolează un stadion de legendă. Mihai Zanfir şi-a amintit cum l-a înfruntat pe Kempes în meciul cu Valencia din Trivale

Citește și A început demolarea stadionului din Trivale. Piteştenii şi-au luat bucăţi din peretele unei peluze, dar şi scaune din tribune

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *