Web Analytics

Buzărnescu a înlocuit-o pe jucătoarea Gabriela Ruse în echipa României de la Cupa Billie Jean King Cup

de | 11.04.2022 13:57 | Actualitate, Sport

Mihaela Buzărnescu, locul 123 WTA, a înlocuit-o pe Gabriela Ruse, locul 56 WTA, cu probleme de sănătate, în lotul care a făcut deplasarea în Polonia pentru întâlnirea din Cupa Billie Jean King Cup, fostă FedCup, de la sfârşitul acestei săptămâni.

Gabriela Ruse a anunţat, duminică, pe reţelele de socializare, că nu va evolua la Cupa Billie Jean King, deoarece corpul ei are nevoie de odihnă după o inflamaţie a inimii cauzată de Covid-19. Ea este a patra jucătoare importantă a României pe care căpitanul nejucător Horia Tecău nu se poate baza la întâlnirea din Polonia, după Simona Halep, locul 20 WTA, accidentată, Sorana Cîrstea, locul 24 WTA, retrasă din lotul naţional, şi Jaqueline Cristian, locul 70 WTA, de asemenea accidentată.

Citește și: Doi sportivi piteșteni s-au întors acasă cu trei medalii de la Campionatul Balcanic de Bodybuilding din Serbia

În aceste condiţii, Tecău va miza la meciurile de simplu cel mai probabil pe Irina Begu, locul 63 WTA, şi pe Buzărnescu, o jucătoare care revine după o accidentare şi care nu a disputat decât trei meciuri anul acesta, toate pierdute.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *