Web Analytics

Bursa licitaţiilor

de | 10.03.2011 14:22 | Politica si Administratie

8 miliarde pentru spălarea lenjeriei şi echipamentului militarilor de la UM 01225 Piteşti

Ţinuta subţire cu cheltuială se ţine. Asta rezultă din licitaţia organizată în aceste zile la UM 01225 Piteşti, în care se pune la bătaie încheierea unui acord cadru cu maximum 8 agenţi economici, pe o perioadă de 4 ani, miza fiind asigurarea serviciilor de spălătorie pentru militarii unităţii. Să nu credeţi că e joacă să speli lenjeria şi echipamentul efectivelor, pentru ca toată lumea să arate boboc la instrucţie. La prima strigare, toată trebuşoara urmează să coste undeva între 6,25 şi 8 miliarde lei vechi, fără TVA, ceea ce va forma o coadă consistentă la porţile unităţii militare pentru atribuirea contractului. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 7 aprilie.

ADP se aprovizionează cu combustibil de aproape 1 milion de euro

Face ce face directorul Administraţiei Domeniului Public Piteşti, Doru Iliescu, şi iar o pune de-o licitaţie cu valoare grasă. După operaţiunea de aprovizionare cu aproape 50.000 tone de agregate de balastieră, aflată în plină derulare şi pentru care licitaţia porneşte de la circa 9 miliarde lei vechi, ADP-ul se va dota în curând şi cu o cantitate impresionantă de combustibil, să ajungă pentru tot anul. 20.000 litri de benzină prin bonuri valorice şi alte 650 tone de motorină vrac, cu transportul furnizorului, este miza contractului, pentru care se vor bate cu siguranţă cele mai mari firme de profil. Asta pentru că valoarea afacerii este estimată la 39 miliarde lei vechi fără TVA, deci pe-aproape de 1 milion de euro.

10 miliarde pentru extinderea iluminatului public în Piteşti

Tot o licitaţie frumuşică pregăteşte şi Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului municipiului Piteşti, ţinta fiind extinderea reţelelor de iluminat public din oraş. În acest scop, se doreşte încheierea unui acord cadru cu maximum 3 agenţi economici, iar termenul de execuţie a lucrărilor este de 12 luni. Valoarea estimată a contractului este de 10 miliarde lei vechi, fără TVA, dar este posibil ca aceasta să scadă după primirea ofertelor, care se aşteaptă până pe data de 11 martie.
Rubrică realizată de M. BĂDESCU

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii