Bursa licitaţiilor

de | 20.01.2011 15:22 | Politica si Administratie

Managerul Adrian Iancu de la Silver Trading face noul sediu al Parchetului Tribunalului Braşov
Început de an cât se poate de prolific pentru Adrian Iancu, managerul de la Silver Trading. El a reuşit să câştige o lucrare foarte frumoasă ca valoare la Braşov, unde oferta pe care a depus-o a reuşit să ia faţa întregii concurenţe, care a fost formată din nu mai puţin de 14 firme. Este vorba de construcţia noului sediu al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, pentru care Silver Trading urmează să încaseze 7 milioane lei, fără TVA, deci 70 miliarde lei vechi. Termenul de finalizare este de 3 ani de la semnarea contractului. Tot Adrian Iancu şi Silver Trading a reuşit să „ciupească” şi o lucrare de la „exclusivista” Companie Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, pe raza Sucursalei de Drumuri Naţionale Buzău. Mai precis, realizarea de reparaţii curente la două clădiri de districte, Râmnicu Sărat şi Pogoanele, plătite în total cu 1,6 miliarde lei vechi fără TVA. Chiar dacă nu este nici pe departe o valoare la fel de consistentă ca prima, tot e ceva pe vremuri de criză.

SC Aprtamentul a dat iar lovitura cu o grădiniţă

La Centrul bugetar nr 2 Grădiniţe Piteşti continuă licitaţiile bănoase. Ultima vizează extinderea şi dotarea Grădiniţei cu program prelungit nr 5 Piteşti, pentru care s-au depus 9 oferte. În final a câştigat managerul Ion Cantu de la SC Apartamentul SA, unul din partenerii tradiţionali ai municipalităţii. Suma care urmează să o primească Apartamentul este foarte frumuşică: 8 miliarde lei vechi fără TVA.

145.000 euro pentru montarea de instalaţii de clorinare în judeţ

SC Apă Canal Piteşti face noi dotări la reţelele de apă ale judeţului. De această dată, societatea condusă de Gelu Mujea a pus la bătaie 145.000 euro pentru proiectarea, execuţia şi montajul instalaţiilor de clorinare la sistemelor de apă aferente localităţilor Topoloveni, Costeşti, Buzoieşti, Rucăr, Ţiţeşti, Bascov, Mărăcineni, Lunca Corbului şi Brăduleţ. Data limită pentru depunerea ofertelor la licitaţie este 28 ianuarie.
(Rubrică realizată de Mihai Bădescu)

Acest articol este despre:

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

„Divorțul anului” la Teatrul „Alexandru Davila”
„Divorțul anului” la Teatrul „Alexandru Davila”

Cuplul Monica Davidescu și Aurelian Temișan joacă la Pitești Spectacol la Teatrul „Alexandru Davila”, luni, 30 mai, de la 19:30. Va fi pusă în scenă cea mai recentă producție a Companiei de Teatru Concordia, comedia „Divorțul anului”. Joacă Monica Davidescu, Ovidiu...

PSD Argeș anunță noi investiții pentru Câmpulung
PSD Argeș anunță noi investiții pentru Câmpulung

Marius Nicolaescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș, Constantin Ivan și Sergiu Cicu, consilieri lacali ai PSD Câmpulung, au susținut azi o conferință de presă la sediul PSD Câmpulung Mușcel.  Cu acest prilej, Marius Nicolaescu a făcut o radiografie a...


Loading RSS Feed