Bunuri deţinute împreună de asociatul mafiei italiene şi senatorul Mircea Andrei

de | 17.02.2011 16:23 | Dezvaluiri

Declaraţia de avere din 2008, postată pe site-ul Senatului, deconspiră legătura ombilicală dintre şeful PDL Argeş, senatorul Mircea Andrei, şi asociatul mafiei italiene, Victor Dombrovschi. Iată ce proprietăţi deţin împreună cei doi.
Terenuri
– în judeţul Giurgiu, comuna Hodivoaia, Victor Dombrovschi şi Mircea Andrei deţin 10 ha, în cotă de 20% fiecare;
– în Bucuresti, pe str. Batiştei, nr. 27 A, sector 2, cei doi deţin, în cotă de 50% fiecare, două terenuri, unul de 665 mp (prin antecontract de vânzare – cumpărare) şi altul de 451,54 mp (prin promisiune bilaterală de vânzare cumpărare).
Clădiri
– Bucureşti, str Batiştei, nr. 27 A, cei doi deţin, din anul 2007, o clădire în suprafaţă de 583,90 mp, în cotă de 50% fiecare. E vorba de fosta policlinică Batiştei;
– tot în Bucureşti, şi tot în strada Batiştei, la aceeaşi adresă, cei doi mai deţin încă un imobil, de 247,53 mp, în cotă de 50% fiecare.
Firmă
– din aceeaşi declaraţie de avere mai reiese că Mircea Andrei şi Victor Dombrovschi au deţinut împreună societatea  Gaz Sud SA pe care au vândut-o în 2007, către fondul de investiţii Ligatne Limited, iar senatorul a încasat pentru acţiunile sale 20 milioane euro.
Împrumuturi
– tot din declaraţia de avere mai aflăm că senatorul Mircea Andrei l-a împrumutat pe asociatul mafiei italiene cu suma de 300.000 de euro.
(Gabriel Grigore)

Acest articol este despre:

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed