Web Analytics

Bulgar prins cu peste 3.000 de pachete de țigări de contrabandă de polițiștii de frontieră

de | 18.12.2022 13:50 | Actualitate, Home

Un cetăţean bulgar în vârstă de 30 de ani este cercetat penal după ce a încercat să introducă ilegal în România, prin Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, peste 3.000 de pachete de ţigări, ascunse într-o utilitară. Valoarea de piață a capturii polițiștilor de la vamă este de 64.000 de lei.

Citește și: Acţiune de salvare pe traseul spre vârful Moldoveanu! Un om a cerut ajutor


„Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au oprit pentru control, pe sensul de intrare în ţară, o autoutilitară, condusă de un cetăţean bulgar, în vârstă de 30 de ani. Cu această ocazie, în urma controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit, în portbagajul mijlocului de transport, printre bagaje, în diferite genţi de voiaj, cantitatea de 3.230 de pachete cu ţigarete de diferite mărci. În cadrul verificărilor, a fost stabilit faptul că bunurile aparţin şoferului autoutilitarei care nu deţinea documente de provenienţă pentru acestea”, se arată într-un comunicat de presă transmis duminică de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu.

Citește și: Doi poliţişti s-au luat la bătaie pe scările sediului poliţiei


În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea de către orice persoană sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *