Web Analytics

Bulf, după ce a fost schimbat din funcţia de secretar de stat: „Mă simt ca un şofer care a trecut de la Duster la X6…”

de | 31.03.2021 11:30 | Actualitate, Politica si Administratie

Pe 30 martie, argeșeanul Cătălin Bulf a primit ordinul de încetare a mandatului de secretar de stat la Ministerul Economiei. Ordinul a fost semnat de actualul ministru Claudiu Năsui de la USR, sub care șeful PMP Argeș a rezistat trei luni, iar asta chiar e o performanță.
Numit în funcție pe vremea Cabinetului Ludovic Orban, inginerul Cătălin Bulf s-a dovedit nu doar responsabil de creioane și ascuțitori, cum au fost destui secretari de stat pe care i-a avut județul pe la București, ci unul dintre cei mai eficienți și vizibili pe acest post. Anul trecut în toamnă, Bulf a fost printre inițiatorii modificării Legii 85/2003, care era cunoscută și ca Legea închiderii minelor. El s-a ocupat din partea guvernului și după ce proiectul a trecut de Parlament, minele încă rentabile au obținut cadru legislativ pentru a putea fi redeschise. Iar asta a înseamnat nu doar materii prime și materii prime critice care se vor putea procura de acum din România, ci și noi locuri de muncă și bunăstare în localitățile miniere. Tot Bulf, ca secretar de stat, a contribuit la readucerea pe linia de plutire, prin investițiile necesare, a mai multor societăți din portofoliul Ministerului Economiei, societăți care astăzi vor putea fi listate la bursă. Întrebat de Jurnalul de Argeș cum se simte acum, de când nu mai e secretar de stat, Cătălin Bulf a răspuns cu ironie: ”Ca un șofer care a trecut de la Duster la X6…”.

Citește și Cătălin Bulf, PMP Argeş: „Din punct de vedere electoral, cred că suntem un popor ciudat”

Citește și Catălin Bulf: „Mă interesează să găsesc algoritmul prin care pot transforma politicianul în om cinstit”

Citește și Legea Minelor a trecut în Parlament / Iniţiatorul Cătălin Bulf: „După 17 ani, am reuşit să dăm Legea deschiderii minelor”

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

1 Comentariu

  1. „Mă simt ca un şofer care a trecut de la Duster la X6…” Fix la fel ziceau si „ceilanti de-n h’opozitie”: // In opozitie ne simtim ca pestii in apa //. Numai ca din cauza micimanilor, Romania tot in k uru’ lu’ Suru ramane ; nem problem, hoastele tot in turnulete !