Web Analytics

Bulevardul ”Pardon” a fost sluţit. Aleea pietonală a fost transformată în potecă

de | 15.06.2022 09:59 | Actualitate, Politica si Administratie

Încă nu a fost fixat un prim termen de judecată în cazul cererii Prefecturii de anulare a autorizației de construire a Bulevardului ”Pardon”, iar situația este lăsată în continuare neclarificată. Ambele părți au contraatacat, Primăria anunțând intrarea șantierului în conservare, iar Prefectura vorbind despre respectarea legii, însă realitatea este departe de a confirma declarațiile. Pe bulevard s-a lucrat în continuare, iar zona este folosită și de șoferii cu tupeu, nu doar de pietoni, iar prevederile din Legea contenciosului administrativ cum că actul atacat este suspendat de drept încă mai sunt analizate în sediul temporar al Instituției Prefectului Argeș.

Ultimele intervenții pe șantier au relevat un aspect departe de cel reieșit din ultima prezentare a proiectului făcută de Primăria Câmpulung în luna februarie. Pastila pietonală, adică celebra alee de pe centrul bulevardului, a fost transformată într-o potecă. Amplasarea băncilor pe cele două laturi va face ca accesul să fie permis doar pe o lățime de câțiva zeci de centimetri, mai puțin de jumătate din varianta anterioară începerii lucrărilor.
C.I.B.

Citește și Lucrările la Bulevardul Pardon au fost oprite. Prefectul de Argeș: „Să lăsăm instanța să își spună cuvântul!”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *