Web Analytics

Bugetul Mioveniului în dezbatere publică, pe cartiere

de | 16.03.2017 12:52 | Politica si Administratie

19 MIoveniDuminică, 12 martie, a fost programată cea de-a doua dezbatere a bugetului oraşului Mioveni pe 2017, de această dată cu locuitorii cartierului Clucereasa.
Au participat viceprimarul Aurel Costache, o parte din consilierii locali, directori ai instituțiilor aflate în subordinea Consiliului Local, consilierul sătesc, Marian Banu şi cetățenii din cartier. În cadrul acestei întâlniri, viceprimarul Aurel Costache le-a prezentat celor prezenţi proiectul de buget şi propunerile de investiţii publice pentru anul 2017.
Principalele propuneri transmise de cetățeni au vizat alimentarea cu gaze a cartierului, necesitatea existenței unui depozit de lemne, transportul local, dar și realizarea unei zone de agrement. Administraţia locală îndeamnă cetăţenii să vină la aceste dezbateri deoarece doar asa îşi pot spune doleanţele legate de comunitatea în care trăiesc. Pentru un studiu mai amănunțit al proiectului de buget (pe titluri de cheltuieli, articole și alineate) pentru anul 2017 și pentru estimări pentru anii 2018 – 2020 locuitorii Mioveniului sunt invitați să consulte și materialele de la Compartimentul Relații Publice al Primăriei (camera 2, parter) sau de pe site-ul instituției: emioveni.ro.
Următoarea dezbatere va fi vineri, 17 martie, începând cu ora 17.00, la Şcoala Făget.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii