Web Analytics
scris miercuri, 27.09.2023

Bugetarul de la Direcţia de Cultură Argeş îşi etalează Rolexul pe Facebook

Cristian Cocea sau sărmanul bugetar… aristocrat. Sau preșul cultural al imobiliarilor. Sau cel care a dat aviz pentru construirea WC-ului de 400.000 euro din Piața Primăriei Pitești, la nici 30 de metri de Muzeul ”Rudolf Schweitzer-Cumpăna”, cu statut de monument. Nu mică ne-a fost mirarea/stupoarea să-l admirăm pe șeful Direcției pentru Cultură Argeș într-o fotografie narcisiacă postată pe FB în care își etalează un Rolex care se apropie de valoarea salariului său pe un an.
La mâna a doua, pe e-Bay, un model de Rolex Submariner, precum cel pe care îl etalează Cocea, e la 7750 euro, iar nou, pe un site de profil, costă 13,900 euro. Să tot fii bugetar și director al Direcției de Cultură în Argeș, județul unde monumentele de patrimoniu au fost lăsate în voia sorții în ultimul deceniu și jumătate. Fix cam de când ocupă dl Cocea postul de șef la Cultură. Să ne trăiască! Pardon, să le trăiască!
(ELECTRO-CUTARE)

Bugetarul de la Direcţia de Cultură Argeş îşi etalează Rolexul pe Facebook

Citește și Agentul imobiliar i-a dat de gol pe patroni: blocul Titidan are 11 etaje şi nu 10, cum scrie în autorizaţie

Citește și Instanţa îi cere directorului Cocea de la Cultură să clarifice trei adrese contradictorii emise de instituţia sa

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *