Web Analytics

Budeasa: Reținut pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe

de | 8.12.2021 16:21 | Actualitate

În ziua de 7 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe și au reținut un bărbat, de 38 de ani, din Bascov.

Din cercetări s-a stabilit că, în cursul nopții de 1 spre 2 octombrie a.c., în urma unui conflict spontan, bărbatul, alături de alte persoane, ar fi tulburat ordinea și liniștea publică, în incinta unui club din localitatea Budeasa.

Citește și Bărbat găsit mort în camera unui hotel din Câmpulung!

După administrarea probatoriului, în ziua de 7 decembrie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Reamintim că, în ziua de 22 noiembrie a.c., alți doi bărbați, de 21 și 36 de ani, ambii din comuna Mănești, județul Dâmbovița, au fost reținuți în cauză, ulterior fiind prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Cercetările continuă pentru identificarea tuturor participanților și luarea măsurilor legale care se impun.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii