Bărbat găsit mort în camera unui hotel din Câmpulung!

de | 8.12.2021 14:35 | Actualitate, Home

Pompierii de la Detașamentul Câmpulung au intervenit, miercuri, în camera unui hotel din Municipiu, unde exista posibilitatea ca înăuntru să se afle o persoană care ar fi putut avea nevoie de ajutor.

Din primele informații, se pare că persoana aflată în camera de hotel a fost găsită decedată de pompierii de la Detașamentul Câmpulung. Este vorba despre un bărbat de 70 de ani, angajat al hotelului respectiv care obișnuia să își petreacă nopțile în unitatea de cazare.

Momentan nu se cunosc cauzele decesului, trupul bărbatului fiind trimis la Institutul de Medicină Legală. Ancheta este în desfășurare.

Revenim cu informații!

Acest articol este despre: #barbat decedat,#campulung,#hotel

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș
Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș

Un incendiu puternic a izbcunit în urmă cu puțin timp la o casă din comuna Valea Mare Pravăț. Incendiul s-a manifestat la acoperișul locuinței si la o camera de centrală. Pentru alimentarea cu apă, la locul interventiei se depladează încă o autospecială de stingere cu...

Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății
Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății

La Municipalul câmpulungean nu se mai poate face nicio operație sau altă procedură medicală care presupune anestezie, după ce unul dintre medicii de Terapie Intensivă a fost detașat forțat la Județean, iar celălalt a intrat în izolare, având și ceva probleme de...