Web Analytics
scris joi, 01.07.2021

Bucurie pentru elevi! Cea mai modernă sală de sport din sudul judeţului a fost inaugurată la Hârseşti

Sala nouă de sport de la Hârsești chiar vine ca o șansă și ca o mare oportunitate pentru copiii din mediu rural, în special pentru cei din sudul județului, de a-și ocupa timpul și mintea la modul sănătos și friendly. Investiția a fost inaugurată joi, 24 iunie, și reprezintă unul dintre proiectele de suflet ale primarului Ionel Moloiu, mai ales că acesta e profesor de sport la bază și anul trecut, în toamnă, cetățenii l-au ales pentru a treia oară în fruntea comunei.

Bucurie pentru elevi! Cea mai modernă sală de sport din sudul judeţului a fost inaugurată la Hârseşti

La inaugurare, printre invitați s-au numărat președintele CJ Argeș – Ion Mînzînă, senatorul Cristina Stocheci, o mare prietenă și susținătoare a locuitorilor din sud, vicepreședintele CJ Argeș – Marius Nicolaescu, administratorul public al județului – Cristian Puiu,, directoarea Școlii Populare de Arte Pitești – Elena Iagăr și nu în ultimul rând primarul comunei Stolnici – Sevastian Pupăză.
Pe lângă proiectele pentru utilitățile publice (asfalt, apă, canalizare, iluminat de calitate), în Hârsești s-a construit un pod nou, de mare tonaj, un sediu al administrației publice locale, s-au reabilitat/modernizat școala, grădinița, căminul cultural, instituție dotată cu scenă exterioară, costume populare, instrumente muzicale, stație de sonorizare, sistem de lumini.

Mai sunt proiecte de terminat, precum extinderea canalizării, asfaltarea drumurilor locale, modernizarea iluminatului public, terminarea introducerii rețelei de gaze naturale, terenuri de joacă pentru copii și amenajarea unui teren de fotbal. După botezul noii săli, elevii fruntași din comună au fost premiați de primarul Moloiu și de președintele CJ, Ion Mînzînă. Iar după, aceștia, îmbrăcați în superbe costume populare, au încins o horă și un căluș chiar pe podeaua proaspătă a noii săli. Felicitări primarului și administrației din Hârsești, dar și cadrelor didactice din comună care au educat și pregătit copii așa de frumoși și foarte înzestrați din punct de vedere artistic și al tradițiilor populare ale zonei.
M.S.

Citește și Primarul Ionel Moloiu a adus la Hârseşti peste 6 milioane de euro, bani europeni

Citește și Când sudul sărac devine sudul educat… Bravo, primare! Moloiu a finalizat Operaţiunea „Tableta” la Hârseşti

 

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită