București: Trei alarme false cu BOMBĂ într-o singură zi!

de | 20.06.2022 07:14 | Actualitate

Un bărbat a sunat duminică după-amiază la Poliția Locală a Sectorului 1 din Capitală și a afirmat că ar fi amplasat un dispozitiv exploziv în incinta centrului comercial Băneasa Shopping City, potrivit unui comunicat al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Citește și: DGA Galați: Persoane trimise în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită

Mall-ul a fost evacuat. Alarma cu bombă s-a dovedit a fi falsă. Recent, o alertă teroristă trimisă prin e-mail Jandarmeriei Române a vizat complexul Băneasa Shopping City.

„În urma primirii unei alerte cu bomba, centrul comercial Băneasa Shopping City a fost imediat evacuat pentru a menţine siguranţa angajaţilor, chiriaşilor şi vizitatorilor săi. Precizăm că nu a avut loc niciun incident, situaţia fiind sub control, iar activitatea va fi reluată de îndată ce va fi posibil”, arată o informare a companiei de PR a centrului comercial unde a avut loc intervenția.

Citește și: Argeș. Vindea haine contrafăcute. Prejudiciu de aproape 10 mii de euro

Tot duminică, alerte cu bombă au avut ca țintă Mega Mall și Piața Romană, acestea fiind tot false. Poliția reamintește că astfel de fapte se sancționează contravențional.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. ” Poliția reamintește că astfel de fapte se sancționează contravențional “.
    Contraventional / contraventional, dara cu “cheltuielilii” cum ramane ; cin’ le plateste, ursu’ din padure ?

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.