Web Analytics

Brașovean reținut în cazul argeșeanului găsit mort în albia râului Doamnei

de | 18.05.2022 11:27 | Actualitate

A fost reținut un tânăr din Brașov în cazul bărbatului din Corbi, găsit mort în albia râului Doamnei.

Un bărbat a fost găsit mort în albia râului Doamnei, pe raza localității Pietroșani, marți după-amiaza, 17 mai. Înainte a fost sesizată plecarea sa voluntară de la domiciliul din Corbi. Au fost conduși la sediul poliției mai mulți tineri cu care bărbatul, în vârstă de 30 de ani, s-ar fi certat înainte să moară și se fac cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

„Având în vedere că din verificările referitoare la dispariție a rezultat că, în noaptea de 14 spre 15 mai a.c., cel în cauză ar fi avut o stare conflictuală cu mai mulți tineri, au fost identificate persoanele implicate, care au fost conduse la sediul poliției”, au precizat polițiștii.

Citește și Subprefectul Neculăescu, implicat în accidentul de la Stâlpeni

Totuși, doar unul dintre tineri a fost și reținut.

„În seara zilei de 17 mai a.c., după administrarea probatoriului în dosarul penal întocmit ca urmare a cercetărilor privind împrejurările în care a survenit decesul bărbatului de 30 de ani, din localitatea Corbi, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, față de un tânăr de 19 ani, din comuna Augustin, județul Brașov”, a transmis IPJ Argeș. Urmează ca astăzi să se aprecieze asupra luării, sau, după caz, solicitării dispunerii unor măsuri preventive.

Foto descriptiv

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *