Brașov: Transportul cu mijloacele de transport în comun va fi gratuit in municipiu, în perioada Forumului Oraşelor Verzi

de | 29.08.2022 18:42 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Primăria municipiului Braşov transmite printr-un comunicat că toate călătoriile cu mijloacele de transport în comun ale Regiei care asigură acest serviciu vor fi gratuite pentru toţi călătorii, în perioada 9-11 septembrie a.c., în care municipiul va fi gazda Forumului Oraşelor Verzi.

Această decizie de asigurare a transportului gratuit pe toată perioada desfăşurării Forumului Oraşelor Verzi a fost adoptată prin hotărâre a Consiliului Locali. Potrivit unui comunicat al primăriei Braşov, călătorii care au abonament valabil in respectiva perioadă vor primi o prelungire a perioadei  de valabilitate a acestora pentru trei zile.

Citește și: Aurel Bălășoiu (PSD Argeș): „Românii vor avea acces la produse românești proaspete și de calitate”

“Vrem sa convingem cât mai mulţi braşoveni şi turişti că transportul în comun este este cu adevărat o alternativă potrivită pentru Braşov la autovehiculul personal, cu atât mai mult cu cât în ultimii ani am investit pentru a avea una dintre cele mai moderne şi puţin poluante flote de autobuze şi troleibuze din ţară”, a declarat primarul oraşului, Allen Coliban (USR).

De asemenea, gratuite vor fi inclusiv cursele cu autobuzul supraetajat, care în cele trei săptămâni de când a fost pus în funcţiune a înregistrat aproximativ 7000 de călătorii. Gratuitatea nu va fi valabilă pentru liniile pre-orășenești care fac legătura între municipiul Braşov şi localităţile din jurul acestuia.

Foto: Adrian Dascălu

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *