Web Analytics

BOX CU UMBRA. „Hoţia echipei manageriale a lui Gheorghe Barbu nu cunoaşte limite”

de | 18.04.2018 21:02 | Actualitate

01 MBarbuceanu GBarbuMircea Bărbuceanu, lect. univ. dr., în decursul activității pline de succese personale în cadrul Universității de Stat din Pitești, în mod indiscutabil a luptat permanent împotriva ilegalităților grave și foarte grave care s-au întâmplat acolo. Un grup de cititori ne atrage atenția, însă, că nu există un răspuns public, până acum, dacă furturile de milioane de euro, șantajele, salarizările ilegale etc. s-au întâmplat în realitate sau doar în mintea înfierbântată a lectorului universitar doctor Mircea Bărbuceanu. Așadar, vom publica cele mai importante articole care au apărut pe această temă de-a lungul anilor și așteptăm răspuns de la instituțiile implicate, începând de la Comisia de etică din UPIT și până la Ministerul Educației Naționale sau cum s-o mai fi numit acesta.

„Hoţia echipei manageriale a lui Gheorghe Barbu nu cunoaşte limite”

Pe 22 februarie 2012, liderul SLUP Mircea Bărbuceanu a trimis o informare extrem de dură sutelor de membri de sindicat, informare în care îl atacă virulent pe Gheorghe Barbu, pe atunci încă rector. Atacurile erau îndreptate și împotriva echipei lui Gheorghe Barbu.
„Hoția și umilirea noastră din partea actualei ECHIPE manageriale nu cunoaște limite! Se vrea să se jefuiască universitatea aceasta NU PÂNĂ ÎN ULTIMA ZI DE MANDAT, ci chiar și după aceea, prin aservirea noastră pe următorii ani. Ca în contractele de asfaltare sau în cele de energie ale «băieților deștepți», Gheorghe Barbu și a sa GAȘCĂ au aprobat într-un Senat (vechi) și Birou de Senat (din care face parte ca membru de baza dl. prorector Șerban, cel care ne tot asigura de zor zilele acestea de TRANSPARENȚĂ ȘI PERFORMANȚĂ…) externalizarea unor servicii ale Universității din Pitești. Printre care curățenia! Motivul? Lipsa de personal!!!! Săptămâna trecută, o firmă «prietenă» a intrat deja în corpul C (Centrul de Calcul). Săptămâna aceasta urmează Corpul A și Corpul I… Poate că nu procedam în consecință – pentru a nu se interpreta că facem campanie electorală – dacă ieri nu ne-ar fi căutat mai multe îngrijitoare (femei de serviciu) disperate și cu lacrimi în ochi… Au fost mutate de colo-colo ca să facă loc firmelor lui Gheorghe Barbu (și Gheorghe Șerban!?). Li s-a spus de un… coleg că urmează să devină «excedentare» și să li se desfacă contractul de muncă”, spune în informare Mircea Bărbuceanu.
 
Tot liderul Sindicatului Liber din Universitatea Pitești mai precizează în respectiva informare: „Deși nu sunt în sindicatul nostru, îngrijitoarele ne-au povestit cum au fost forțate să iasă și să intre în sindicatul Barbu… Am hotărât că trebuie să le ajutăm. Și nu este vorba numai de noi, ci și de cererea unor profesori cu greutate mare în această Universitate, care ne-au sunat ieri. Ca urmare, vom depune solicitarea pe care o aveți atașată și vom începe să strângem semnături pentru oprirea nenorocirilor Barbu! Altfel se va întâmpla ca și la Casă Universitarilor, unde în numai câteva luni din 34 de lucrători ai noștri au rămas 5, pentru a face loc lui Otobîcu! Mai mult, cei care au fost dați afară au plecat plângând, bătuți de acest nenorocit și amenințați de Gheorghe Barbu, pentru că nu au fost de acord să-i facă pe plac! NU SUNT POVEȘTI! SUNT FAPTE REALE, PE CARE VI LE PUTEM DOVEDI ORICÂND! Mai mult, în disperarea lor, femeile de serviciu (cu salariul de 5 milioane!!!) vor să ceară socoteală ele înșile conducerii Universității!!!
Haideți să le ajutăm cu toții să oprească acțiunea de externalizare a serviciilor, să fim alături de ele pentru a nu fi disponibilizate de Gheorghe Barbu și a sa gașcă de mafioți!”

 

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii