Web Analytics
scris vineri, 17.05.2024

Botoșani o învinge pe Mioveni în manșa tur a barajului, printr-un gol marcat de Aldair în prelungiri

FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, scor 1-0, în manșa tur a barajului pentru promovare / retorgradare în Superliga. Returul are loc pe 24 mai, de la ora 20:00. În prelungirile primei reprize, Blănaru a reușit să deschidă scorul pentru oaspeți, dar s-a dovedit că acesta plecase din poziție de ofsaid. Golul victoriei a fost marcat în min 90+3, când șutul lui Aldair din afara careului îl surprinde pe Croitoru.

Botoșani o învinge pe Mioveni în manșa tur a barajului, printr-un gol marcat de Aldair în prelungiri

Manșa tur a unuia dintre cele două baraje pentru promovarea/menținerea în SuperLigă, pentru sezonul 2024-2025 a avur loc pe stadionul Municipal din Botoșani. Prim-divizionara FC Botoșani se află pentru prima dată în ipostaza de a juca o dublă manșă de a evita retrogradarea, iar oaspetele său, CS Mioveni, este la a treia încercare de a promova în acest mod, a doua fiind un succes. Acum, argeșenii vor să producă din nou surpriza, o surpriză fiind inclusiv participarea lor în play-off-ul Ligii 2 din acest sezon și accederea în baraj, în condițiile în care sezonul l-a început cu gândul de cel puțin menținere în eșalonul secund, după retrogradarea din prima ligă bifată în vara trecută.

Citește și: Doctorul Marian Drăguşin, recunoscător la ceas aniversar: „Provocările au fost multe, dar ce nu ne doboară ne întăreşte”

Celălalt baraj, manșa tur a sa, Dinamo – FK Miercurea Ciuc, are loc luni, 20 mai, de la ora 20:00, pe Arena Națională din București.

CS Mioveni: Fl. Croitoru – Trașcu, Cr. Ignat, R. Garutti, Burnea, Șerbănică (cpt.) – Al. Cr. Stan (A. Șerban 75′), Cărăruș, Andr. Panait (D. Toma 40′), Guțea – Blănaru. Rezerve: Val. Sima – Gogor, Mih. Costea, Massaro, Căprescu, I. Șerban, Bolohan. Antrenor: Constantin Schumacher

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Unde a fost găsită Alexandra

Minora dispărută de la Schitul Golești a fost identificată, cu sprijinul polițiștilor din cadrul...

Argeș. Minoră dispărută

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung desfășoară cercetări, în urma sesizării din...

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită