Web Analytics

Boschetarul acuzat de tentativă de omor insistă să ceară arest… la domiciliu

de | 30.12.2016 12:00 | Actualitate

 

Eugen Dinu, bărbatul de 29 de ani, fără locuinţă, care luna trecută a înjunghiat un al om al străzii, s-a săturat de arest şi a cerut magistraţilor schimbarea măsurii cu una mai uşoară: arestul la domiciliu. Mai exact vrea să-şi petreacă perioada arestului în imobilul dezafectat din cartierul Nord, exact în imobilul în care s-a petrecut, în noiembrie, tentativa de omor. Eugen Dinu a înfipt, atunci, un cuţit în Georgian Ţurlui, de 21 de ani, un alt om al străzii. 

Magistraţii au respins cererea lui Eugen Dinu de schimbare a arestului cu măsura controlului judiciar sau a arestului la domiciliu şi a admis solicitarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, dispunând “prelungirea măsurii arestării preventive, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 02.01.2017 şi până la 31.01.2017 inclusiv, luată faţă de inculpatul Dinu Eugen, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor(…). Cu drept de contestaţie în 48 de ore“, potrivit deciziei instanţei. 

Iar Dinu chiar a făcut contestaţie, iar acum aşteaptă ca magistraţii Curţii de Apel Piteşti să-l trimită în arest… acasă. Foto IPG Izabela Moiceanu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii