Web Analytics
scris vineri, 24.02.2023

Boney M va susține un concert la Sala Palatului, în acest weekend

Azi, trupa Boney M și-a făcut apariția în România. În data de 25 februarie 2023, trupa Boney M va susține un concert de proporții în București, la Sala Palatului, la orele 20:00. Biletele s-au pus, din timp, la vânzare. În cei peste 45 de ani de carieră, muzicienii au vândut peste 100 de milioane de discuri în toată lumea.

Boney M va susține un concert la Sala Palatului, în acest weekend

Citește și: Dosarul Revoluției din decembrie 1989, trimis pentru judecare la Curtea de Apel București

La concert se vor putea auzi o parte din hiturile trupei, precum „Sunny”, „Daddy Cool”, „Raputin”, „Ma Baker”, „Rivers of Babylon”, „Brown Girl in the Ring, „Belfast”, „Malaika”. La concertul Boney M feat. Liz Mitchell vor fi și invitați speciali: Wilmark, Arsenium ex O-Zone, Ana-Maria Mărgean și Darius Mabda.

Citește și: Palatul Victoria, iluminat în culorile drapelului Ucrainei la un an de război

Boney M. a fost unul dintre puţinele grupuri muzicale occidentale care au devenit extrem de populare în regiuni precum Africa, Iran, Asia de Sud-Est şi Europa de Est, cu 150 de milioane de albume vândute în toată lumea şi cu zeci de single-uri. Membrii originali ai formaţiei au fost: Liz Mitchell, Marcia Barrett, Maizie Williams şi Bobby Farrell, amintesc organizatorii.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *